Ο απολαυστικός Σακίλ ξεπέρασε τον εαυτό του στη σάτιρα (VIDEO)

Ποιον Έλληνα αλήθεια θα μπορούσατε να φανταστείτε στη θέση του Σακίλ Ο'Νιλ; Ποιος θα είχε τα κότσια να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα αυτοσαρκασμού; Ο ίδιος απέδειξε ότι μπορεί ΑΝΕΤΑ.

Ο απολαυστικός Σακίλ ξεπέρασε τον εαυτό του στη σάτιρα (VIDEO)

To "Tonight Show" μεταφέρθηκε στο Ορλάντο και ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον, για να τιμήσει το ντόπιο κοινό, έφερε έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Έναν καλεσμένο που τη Φλόριντα την έχει δεύτερο σπίτι του. Το ν Σακίλ Ο'Νιλ!

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ, η καριέρα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με Μάτζικ (1992-96) και Χιτ (2004-08), όχι μόνο ήταν στο studio, αλλά δέχθηκε με τρομερή ευχαρίστηση να γίνει το "πειραματόζωο" του δημοφιλούς παρουσιαστή. Ο "Shaq" δεν έχει πάψει ν' αυτοσαρκάζεται (και να κοροϊδεύει τους άλλους) και γι' αυτό η δοκιμασία που είχε να φέρει εις πέρας ήταν μια τεράστια πρόκληση για τον ίδιο.

Ο Φάλον σήκωσε το γάντι και ο παλαίμαχος σέντερ αποδέχθηκε την πρόκληση για την "Lip Sync" μονομαχία!

Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά απολαυστικό. Μέχρι και ο Pitbull βρέθηκε στο πλατό για να ενισχύσει τον Ο'Νιλ, την ίδια στιγμή που ο Φάλον υποδυόταν δυο ρόλους στο τραγούδι από την "Πεντάμορφη και το τέρας".

Η αποθέωση του concept; Το ανεπανάληπτο φινάλε.

Ο Σακίλ, αφού αποδέχθηκε ότι... έχασε, έκανε την έκπληξη! Προσκάλεσε τον παρουσιαστή να τραγουδήσουν μαζί. Ποιο τραγούδι; Το "Don't Go Breakin' My Heart" του Έλτον Τζον με την Κίκι Ντι, τραγούδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 1976. Ο ίδιος μάλιστα επέλεξε τον γυναικείο ρόλο, αν και στην πορεία αποδείχθηκε έξτρα αρσενικός φιλώντας τον Φάλον, σκαμπιλίζοντάς τον στα οπίσθια και παίρνοντας τον αγκαλιά!

Και για ν' απαντήσουμε στο ερώτημα που τίθεται στην αρχή του κειμένου, μόνο τον ακομπλεξάριστο Λάζαρο Παπαδόπουλο φανταζόμαστε σε μια παρόμοια θέση. Και σ' ένα talk show καλύτερο απ' αυτό που έχουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK