Οι Μπλέιζερς έκαναν πράξη το μότο των Λάνιστερ!

Ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ διηγήθηκε την ιστορία που ταξίδεψε με δικά του έξοδα στο Πόρτλαντ για να ζητήσει trade στους Μπλέιζερς, αφήνοντας να εννοηθεί πως του χρωστούν χρήματα! Η απάντηση της ομάδας ήταν να τον πληρώσει δεκαετίες μετά 1,197 δολάρια!

Η εκπομπή "Inside the NBA" είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες τόσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πως να μην την λατρέψεις εξάλλου όταν στο πάνελ κάθονται οι Σακίλ Ο' Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Κένι Σμιθ;

Ο δεύτερος διηγήθηκε μία ιστορία που συνέβη πάνω από 20-25 χρόνια νωρίτερα. Συγκεκριμένα ήθελε να αγωνιστεί στους Μπλέιζερς και μάλιστα είχε ταξιδέψει με δικά του έξοδα στο Πόρτλαντ για να μιλήσει με τον GM της ομάδας.

 

Την επόμενη μέρα του είπαν πως δεν ενδιαφέρονται και ο Μπάρκλεϊ έφυγε απογοητευμένος. Αυτά τα 1,197 δολάρια που ξόδεψε όμως δεν τα ξεχνάει και το είπε ζωντανά στην εκπομπή.

Οι Μπλέιζερς λοιπόν του πλήρωσαν το... χρέος τώρα, με επιταγή που παρέδωσε ο Νταμιάν Λίλαρντ. Σαν τους... Λάνιστερ από τη σειρά "Game of Thrones" που και αυτοί έχουν κόκκινο στο σήμα τους και μότο: "οι Λάνιστερ πληρώνουν πάντα τα χρέη τους".

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!