ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ: Ξέχασαν τον Αντετοκούνμπο για το διαγωνισμό καρφωμάτων

Οι Αμερικανοί ζητούν από τον κόσμο να επιλέξει ποιους θέλει να δει στο διαγωνισμό καρφωμάτων. Χωρίς όμως να έχουν στη λίστα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αν και ο Γιάννης Αντετούνμπο, "πνιγμένος" από το άγχος για κάτι σπουδαίο, δεν διακρίθηκε την πρώτη φορά που πήρε μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star, οφείλουν να μην τον... διαγράφουν.

Στην ψηφοφορία που έφτιαξε η αμερικανική ιστοσελίδα "hoopshype" για τους παίκτες που κληθούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου dunker του ΝΒΑ, δεν συμπεριελήφθη ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς παρά τις τρομερές φάσεις που έχει προσφέρει και εφέτος.

 

Δίπλα στον Ζακ Λαβίν και στον Άαρον Γκόρντον, που πέρυσι προσέφεραν μία από τις ανεπανάληπτες μάχες στο "Dunk Contest" άξιζε να βρίσκεται ο Giannis. Κι ας μην τον επέλεγε ο κόσμος...

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...