Στις εκκαθαρίσεις του Ερντογάν και ο Καντέρ!

Το twitter του Ενές Καντέρ αποκλείστηκε στην πατρίδα του λόγω... πραξικοπήματος.

Ο Ενές Καντέρ βρίσκεται κι επίσημα στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που διενεργεί ο πρόεδρος της Τουρκίας, μετά από το προ ημερών αποτυχημένο πραξικόπημα.

Ο σέντερ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ένθερμος υποστηρικτής του Φετουλάχ Γκιουλέν, κατά καιρούς κατακρίνει την κυβέρνηση Ερντογάν και εκφράζει τη στήριξή του στον άνθρωπο που -κατά τον Τούρκο πρόεδρο- υποκίνησε το πραξικόπημα.

Ως εκ τούτου, βρίσκεται κι αυτός στο πεδίο των εκκαθαρίσεων, με συνέπεια να απαγορευτεί ο λογαριασμός του στο twitter στην Τουρκία.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος με tweet ενημέρωσε τους ακολούθους του πώς τα tweets του δεν φαίνονται στην πατρίδα του.

"Χαχα! Κρύβουν τον λογαριασμό μου στην Τουρκία. Μην φοβάστε τον τίτλο του Φαραώ και όλη την ανόητη συμμορία του!", έγραψε ο 24χρονος άσος.

 

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.