Σαν ζεστές τυρόπιτες πουλιούνται οι φανέλες του Κόμπε

Το "Staples Center" ανοίγει σαμπάνιες για τις πωλήσεις που είχαν οι φανέλες του Κόμπε Μπράιντ την ημέρα που οι Λέικερς απέσυραν τα Νο 24 και 8. Διαβάστε σε ποιο ύψος έφτασαν...

Μέσα σ' ένα μόλις 24ώρο ο τζίρος στα καταστήματα του "Staples Center" από τις πωλήσεις της φανέλας του Κόμπε Μπράιαντ έπιασε ταβάνι.

Λογικό, από την άποψη ότι επρόκειτο για τη μέρα που οι Λέικερς απέσυραν και τα δύο νούμερα του μεγάλου τους σταρ, το Νο 8 και το Νο 24.

Ο συνολικός τζίρος στα τέσσερα σημεία πώλησης έφτασε τα 824.000 δολάρια, σημάδι ότι ο Κόμπε πουλάει ακόμα και ας βρίσκεται στην... εφεδρεία. Αλλωστε ούτε 18 μήνες δεν έχουν περάσει από το αντίο του στα γήπεδα.

Πούλησαν επίσης "ζεστά" και οι φανέλες που φτιάχθηκαν ειδικά για το event της απόσυρσης και οι οποίες στοίχιζαν μία περιουσία. Σχεδόν 525 δολάρια το κομμάτι. Ψίχουλα...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.