Στα 20 εκατ. η διαφήμιση στη φανέλα των Γουόριορς!

Μόνο... φτηνά δεν θα πουλήσουν τη φανέλα τους οι Γουόριορς.

Στα 20 εκατ. η διαφήμιση στη φανέλα των Γουόριορς!

Η απόφαση να επιτραπούν οι διαφημίσεις στις φανέλες των ομάδων του ΝΒΑ αποτελεί σταθμό για τα δεδομένα του αμερικάνικου αθλητισμού. Αναπόφευκτα θα φέρει πολύ χρήμα στα ταμεία, αφού οι εταιρίες θα εισβάλλουν σ' έναν παρθένο χώρο και θα προσφέρουν γη και ύδωρ κυρίως στις κορυφαίες ομάδες.

Ήδη οι Σίξερς φέρεται να έχουν εξασφαλίσει διαφήμιση έναντι 5 εκατ. δολαρίων.

Το ποσό πάντως που προκαλεί... ίλιγγο είναι αυτό που διατίθενται να ζητήσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για να παραχωρήσουν χώρο σε οποιαδήποτε εταιρία τους προσεγγίσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ESPN, οι οποίες δεν διαψεύστηκαν, οι πρωταθλητές του 2015 έχουν σκοπό να διαπραγματευτούν με βάση τα 15 εκατ. δολάρια και αν είναι δυνατόν να φτάσουν τα 20 εκατ. δολάρια! Είναι, βάσει του ρεπορτάζ, η ομάδα με τις μεγαλύτερες αξιώσεις ποντάροντας στο γεγονός ότι πλέον διαθέτει και τον Κέβιν Ντουράντ στο ρόστερ της.

Οι εταιρίες δεν έχουν εμφανίσει μέχρι τώρα τις προθέσεις της, αν δηλαδή θέλουν να φτάσουν τόσο ψηλά. Εκτιμάται πάντως πως αν τουλάχιστον 30 παιχνίδια των Γουόριορς μεταδοθούν σε εθνικό δίκτυο υπάρχουν εταιρίες που δεν θα διστάσουν να πληρώσουν ακόμη και 20 εκατ. δολάρια για ένα χώρο 6x6 στο πάνω αριστερό κομμάτι της φανέλας.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα θα είναι πιλοτικό και θα ισχύσει μετά τη σεζόν 2016-17.

News 24/7

24MEDIA NETWORK