Συγκλονιστικό μήνυμα από Λεμπρόν Τζέιμς για την εκλογή Τραμπ

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν και γι' αυτό αντέδρασε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, απογοήτευσε τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον.

Ωστόσο ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ δεν το βάζει κάτω και μέσω ενός συγκλονιστικού μηνύματος στο instagram δίνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα.

Aναλυτικά ο Λεμπρόν έγραψε:

"Σήμερα το πρωί ξύπνησα προσπαθώντας να βρω απαντήσεις σε αυτό που συνέβη και το συγκεκριμένο τραγούδι μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό! Εάν συνεχίσουμε να πιστεύουμε (όσο δύσκολο και αν είναι) ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Γονείς και καθοδηγητές των παιδιών κάντε τα παιδιά σας να νιώσουν πως μπορούν ακόμα να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο! Μην χάσετε την πίστη σας! Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτού του κόσμου και τώρα πρέπει να παρουσιαστούν πιο δυνατά από ποτέ!

Όλοι μας θέλουμε να αντιδράσουμε με οργή, να φτάσουμε στα άκρα και να αντεπιτεθούμε αλλά αυτή δεν είναι η λύση. Αγάπη, η πραγματική ΑΓΑΠΗ και η ΠΙΣΤΗ είναι τα μοναδικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε. Οι μειονότητες και οι γυναίκες πρέπει να ξέρετε πως αυτό δεν είναι το τέλος, είναι ένα τεράστιο εμπόδιο που θα ξεπεράσουμε!! Κανείς ποτέ δεν θα βάλει τέλος στον δρόμο μας, θα τα καταφέρουμε όσο δύσκολο και αν μοιάζει/είναι. Σε όλους τους νέους εκεί έξω ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως θα συνεχίσω να δείχνω τον δρόμο όπως μπορώ κάθε μέρα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξω στα παιδιά μου τη σημασία της παιδείας και να τα διαμορφώσω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι οι ιδανικοί πολίτες μιας κοινωνίας! Θα συνεχίσουν και αυτά να δείχνουν τον δρόμο! Ακόμα και αν ΑΥΤΟΣ (σ.σ. ο Τραμπ) που τώρα κάθεται στην καρέκλα δεν το βλέπει έτσι, εγώ σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως".

As I woke up today looking and searching for answers on what has happened this song hit it right on the head! If we continue the faith(as hard as it may be to do so) we will BE ALRIGHT!! Parents and leaders of our children please let them know they can still change the world for the better! Don't lose a bit of faith! They're our future and we must remain stronger than ever!! Yes we all wanna lace up the boots, put on the hard hats and strike but that's not the answer. Love, genuine LOVE and FAITH will be the only thing that can get us through this. Minorities and Women in all please know that this isn't the end, it's just a very challenging obstacle that we will overcome!! The man above will never put something in our paths that we can handle no matter how difficult it may feel/be! To all the youth out there I PROMISE I'll continue to lead u guys every single day without no hesitation!! Time to educate and even more mold my children into being the greatest model citizens they can become in life! They will continue the legacy beyond life! Lastly, Even if whos now in office doesn't, Know that I LOVE YOU'LL!!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης LeBron James (@kingjames) στις

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!