Συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ (και του Τζαμπάρ) ο Giannis

Το παιχνίδι των Μπακς με τους Νάγκετς ήταν κάποιο που πρέπει να ξεχάσουν τα “ελάφια”, καθώς έχασαν εύκολα με 110-98. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως έχει λόγο να είναι περήφανος για το νέο κατόρθωμά του.

Συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ (και του Τζαμπάρ) ο Giannis

Οι Μπακς υποδέχτηκαν στο “Harris Bradley Center” τους Νάγκετς, σε ένα παιχνίδι που δεν έληξε καλά για τα "ελάφια", καθώς ηττήθηκαν με 110-98, ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Γιάννης είχε ένα καλό βράδυ, σκοράροντας 15 πόντους, αλλά θα έχει να θυμάται για πολύ καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο “Greek Freak” με τα κατορθώματά του στο τελευταίο παιχνίδι, έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης των ελαφιών, μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ , που "γράφει" 500 ριμπάουντ, 100 μπλοκ και 100 κλεψίματα κατά τη διάρκεια μίας σεζόν!

Οι επιτυχίες είναι αμέτρητες για τον Έλληνα σταρ, για τον οποίο αναφέρθηκε ξανά ο θρύλος Καρίμ που βρέθηκε στο Μιλγουόκι για προγραμματισμένες ομιλίες που έχει: “Είναι ένα ασυνήθιστο ταλέντο με τόσο ύψος και με τέτοιο χάρισμα να κατανοεί τον τρόπο παιχνιδιού. Έχουν έναν εξαιρετικό παίκτη και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Έχει πραγματικά ωριμάσει και έχει μάθει το παιχνίδι κάνοντας καταπληκτική δουλειά”.

Επόμενος στόχος του 22χρονου η προσπάθεια κατάληψης μίας θέσης για τα playoffs, όντας τρεις νίκες πίσω από τους όγδοους Πίστονς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK