Το αντίο (;) του "Μανού" και το... όχι στον Πόποβιτς

Τη Δευτέρα (22/5) το βράδυ, η ήττα του Σαν Αντόνιο από τους Γουόριορς ίσως να περάσει στα... ψιλά από τους φίλους των Σπερς. Και αυτό γιατί ο πολύπειρος στρατιώτης Μανού Τζινόμπιλι, ίσως να έδωσε την "τελευταία του παράσταση". (VIDEOS)

Για τα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού όλα είχαν κριθεί. Οι Σπερς "σκουπίστηκαν" από την μπαρουτοκαπνισμένη παρέα του Στεφ Κάρι και ο Πόποβιτς αποφάσισε να αποσύρει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Το γήπεδο για τα εναπομείναντα τρία λεπτά τραγουδούσε και χειροκροτούσε τον... τρελό- Μανού, γεγονός που έκανε μέχρι και τον Στεφ Κάρι να χειροκροτήσει τον συνάδελφό του.

Το καλύτερο όμως, ο Αργεντινός το κράτησε για τον πάγκο. Ενώ το κοινό συνέχιζε να φωνάζει το όνομά του, ο προπονητής του, του έκανε νόημα να ξαναμπεί μέσα στο παιχνίδι. Αλλά προς απορία πολλών, ο Τζινόμπιλι του έκοψε κάθε επιθυμία κατευθείαν κουνώντας αρνητικά το χέρι του!

Δύο άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί και έφεραν τόσες επιτυχίες στο Σαν Αντόνιο, είπαν να... κρατήσουν το καλύτερο για το τέλος. Εκτός εάν ο 39χρονος τους διαψεύσει όλους και αποφασίσει για άλλο ένα χρόνο να "φορτώνει" τα αντίπαλα δίχτυα.

Photo credits: AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!