Το ιστορικό "άδειασμα" στον Γκρίφιν εξόργισε τον ΛεΜπρόν!

Μετα από (σχεδόν) μία μπασκετική ζωή στους Κλίπερς ο Μπλέικ Γκρίφιν είδε την ομάδα του να τον δίνει στους Πίστονς και το γεγονός αυτό εκνεύρισε αφάνταστα τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Για αυτό και το ξέσπασμα...

Εννέα χρόνια μετρούσε στο Λος Άντζελες ο Μπλέικ Γκρίφιν όμως ούτε αυτό το γεγονός, ούτε πως πρόκειται για All Star παίκτη στάθηκε αρκετό από το να αποτρέψει την διοίκηση των Κλίπερς να τον "πασάρει" στους Πίστονς, ώστε να εξασφαλίσουν δύο μελλοντικά ντραφτ-πικ.

 

Ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το LA όμως δεν ήταν μόνο εκείνος που εξεπλάγη αλλά και αρκετοί συμπαίκτες του, με χαρακτηριστική την περίπτωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς που μίλησε με σκληρά λόγια για τη συμπεριφορά προς τον Γκρίφιν.

"Όταν ένας παίκτης γίνεται αντικείμενο ανταλλαγής, κάνουν το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο. Όταν όμως ένας παίκτης αποφασίζει να φύγει, δεν είναι πιστός, είναι φίδι, δεν είναι αφοσιωμένος. Έτσι πάει η ιστορία... Το ξέρω από πρώτο χέρι", ήταν το σχόλιο του "Βασιλιά" για το συνάδελφό του.