Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Μιλγουόκι Μπακς σε μια PHOTO

Την ώρα που αρκετές ομάδες σε όλο τον κόσμο ψάχνουν οικόπεδο για να χτίσουν το νέο τους γήπεδο, οι Μιλγουόκι Μπακς θα έχουν και τα τρία γήπεδα της ιστορίας τους το ένα δίπλα στο άλλο (PHOTO).

Το 2018 αναμένεται να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς, το "Wisconsin Entertainment and Sports Center" όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υποδέχεται τις υπόλοιπες ομάδες του NBA.

Το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 17.500 ατόμων, ενώ θα είναι από τα πλέον σύγχρονα της λίγκας διαθέτοντας εμπορικά καταστήματα και ένα φουτουριστικό σχεδιασμό. Ένα πραγματικό κόσμημα όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

 

Το εντυπωσιακό όμως είναι πως χτίζεται ένα τετράγωνο ακριβώς πιο δίπλα από το τωρινό γήπεδο των Μπακς, το "BMO Harris Bradley Center". H χωρητικότητά του είναι πάνω κάτω η ίδια με το νέο γήπεδο της ομάδας, όμως αποτελεί ένα από τα πιο παλιά γήπεδα του ΝΒΑ.

 

Τα "ελάφια" μετακόμισαν και αγωνίζονται εκεί από το 1988 όταν και άφησαν το πρώτο τους γήπεδο, στο οποίο έπαιζαν από το 1968 όταν και ιδρύθηκαν. Πού βρισκόταν αυτό; Ακριβώς ένα τετράγωνο δίπλα στο τωρινό τους γήπεδο και δύο πιο δίπλα από το μελλοντικό τους! Το "UW–Milwaukee Panther Arena" αποτελεί ένα από τα πιο παλιά και πιο μικρά γήπεδα με χωρητικότητα μόλις 11.000 ατόμων.

 

Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Μπακς στα social media φαίνονται τα τρία γήπεδα το ένα δίπλα στο άλλο και όπως έγραψαν είναι "το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της ομάδας". Ακόμα καλύτερα όπως σχολίασαν οι φίλαθλοι, είναι το μέρος που πήγαινε ο "πατέρας τους, οι ίδιοι και εκεί που θα πηγαίνουν τα παιδιά τους".

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".