Τρολάρει ή όχι με Καρμέλο ο ΜακΚόλουμ;

Μια φωτογραφία του Άντονι με τη φανέλα των Μπλέιζερς, χωρίς το οποιοδήποτε σχόλιο, ήρθε να βάλει φωτιά στη σεναριολογία. Πού θα καταλήξει τελικά ο σταρ των Νικς;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε το σενάριο που θέλει το Πόρτλαντ να μπαίνει στη διεκδίκηση για την απόκτηση του Καρμέλο Άντονι. Αν και οι Μπλέιζερς δεν έχουν χώρο στο σάλαρι καπ, ο Άντριαν Βοζναρόφσκι δεν θα έγραφε ποτέ τυχαία πως είναι διατεθειμένοι εμπλακούν στην κουβέντα προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη - υπογραφή του Μέλο.

Αυτός που το προχώρησε δυο και τρία βήματα πιο πέρα ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Ο οποίος στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram ανέβασε τον Άντονι να φοράει τη μαύρη φανέλα με το 7. Ό,τι είχε πράξει και ο Νενέ με τους Ρόκετς, σβήνοντας όμως γρήγορα την ανάρτησή του.

Ποια θα μπορούσε να είναι η ερμηνεία; Πόθος του ΜακΚόλουμ ή εσωτερική πληροφόρηση. Όπως και 'χει, θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες μετά το ραντεβού του Μέλο με τους ανθρώπους των Νικς.

A post shared by CJMcCollum (@3jmccollum) on

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".