Οι πιο ακριβοπληρωμένοι κόουτς του NCAA

Eξήντα οκτώ ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στο NCAA. Η 'τρέλα του Μάρτη' είναι εδώ και αφορά τα καλύτερα κολεγιόπαιδα που θα μας απασχολήσουν για τα χρόνια που έρχονται. Μέχρι να 'βγουν' οι νέοι ήρωες, ας δούμε τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι κόουτς του NCAA

To Μarch Madness (το λες και NCAA Tournament) είναι εδώ, ανάμεσα μας και στην εξέλιξη του θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποια από τα παιδιά που θα απασχολήσουν, ως NBAers στο εγγύς μέλλον. Προς το παρόν, κράτα πως το Duke είναι το κατ' αρχάς φαβορί, για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Στο Νο1 αυτής της λίστας είναι πως ο Μάικ Σιζέφσκι κατάφερε και έγινε ο 'άρχοντας του one and done', συνθέτοντας ομάδα που 'χε κυρίως ρούκι (πρωτοετής), που ήθελαν να 'δειχθούν' πριν εμφανιστούν στο ΝΒΑ draft και παρ' όλα αυτά συνέθεσαν ομάδα με χημεία και κοινό στόχο (δεν κοιτούσε ο καθένας τα στατιστικά του).

Ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς του NCAA. Το Business Insider χρησιμοποίησε πληροφορίες της USA Today και παρουσίασε τους κόουτς που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Δες το ΤΟΡ10 και πάρε ως bonus τα χρήματα του γιου του Ρικ Πιτίνο, Ρίτσαρντ, o oποίος βρίσκεται στο Νο30. Οι φωτογραφίες είναι από το Associated Press.

News 24/7

24MEDIA NETWORK