Ταπώνει τους πάντες ο Κώστας Αντετοκούνμπο: Θυμίζει σκιάχτρο!

Στα χνάρια του μεγάλου του αδερφού, Γιάννη Αντετοκούνμπο βαδίζει ο Κώστας, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα. Δείτε ένα από τα τελευταία κατορθώματά του, μια φοβερή τάπα.

Το ταλέντο στην οικογένεια Αντετοκούνμπο... περισσεύει. Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μαγεύει στο NBA, ο μικρός αδερφός του, Κώστας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Dominican (σ.σ. High School), όντας εξαιρετικός τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετράει 2.2 τάπες κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί κορυφαίος senior αμυντικός στο πρωτάθλημα των High School του Wisconsin State! Δείτε ένα από τα τελευταία κατορθώματά του.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.