Ταπώνει τους πάντες ο Κώστας Αντετοκούνμπο: Θυμίζει σκιάχτρο!

Στα χνάρια του μεγάλου του αδερφού, Γιάννη Αντετοκούνμπο βαδίζει ο Κώστας, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα. Δείτε ένα από τα τελευταία κατορθώματά του, μια φοβερή τάπα.

Το ταλέντο στην οικογένεια Αντετοκούνμπο... περισσεύει. Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μαγεύει στο NBA, ο μικρός αδερφός του, Κώστας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Dominican (σ.σ. High School), όντας εξαιρετικός τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετράει 2.2 τάπες κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί κορυφαίος senior αμυντικός στο πρωτάθλημα των High School του Wisconsin State! Δείτε ένα από τα τελευταία κατορθώματά του.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!