Η πρώτη φορά που ο Βασιλακόπουλος αμφιβάλλει για τον Αντετοκούνμπο

Σε ποιους έριξε το γάντι της συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, κατακρίνοντάς τους για επεμβάσεις στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Τη θυμάστε εκείνη τη βεβαιότητα του Γιώργου Βασιλακόπουλου πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι παντού και πάντα παρών; Άρχισε να φθίνει πια. Ιδίως μετά την απουσία του από τα ματς του Σεπτεμβρίου.

Όχι πως ο "Greek Freak" δεν θα εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του '19. Πιθανότατα ναι. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΟΚ επέλεξε μια διαφορετική στάση από τις προηγούμενες φορές.

Εντόπισε μάλιστα νέους "εχθρούς" στην προσπάθεια της Εθνικής να έχει μαζί της έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου υποστηρίζοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY ότι "το θέμα του Αντετοκούνμπο είναι λίγο μπερδεμένο. Είναι θέμα ατζέντηδων". Χαρακτήρισε μάλιστα τον εν λόγω κλάδο "παρασιτικό επάγγελμα", και δήλωσε ντροπιασμένος για το γεγονός πως "διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα". Χωρίς να εξαιρέσει προπονητές και δημοσιογράφους.

Απέναντι από τον Αντετοκούνμπο ο Βασιλακόπουλος τοποθέτησε τον Κώστα Σλούκα, λέγοντας ότι "δεν μπορεί να εγκαταλείψει ποτέ τις εθνικές ομάδες, αυτά τα παιδιά αισθάνονται αυτή την εθνική υποχρέωση να είναι πάντα παρόντες, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διάφοροι που δεν τους επιτρέπουν".

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!