Ο Ντελφίνο χειρουργήθηκε επτά φορές για να επιστρέψει!

To δικό του Γολγοθά ανέβηκε ο Κάρλος Ντελφίνο για να επιστέψει στα γήπεδα αλλά τελικά τα κατάφερε.

Ο Κάρλος Ντελφίνο διεκδικεί την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής. Αυτό συνιστά είδηση ότι γιατί ο πρώην NBAer δεν είναι παίκτης αξίας αλλά γιατί τον τελευταίο καιρό πέρασε Γολγοθά.

Εγχειρίστηκε ούτε μία ούτε αλλά επτά φορές στο σκαφοειδές για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Και το έκανε γιατί ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Εθνική για τους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

"Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές σ' όλο αυτό το διάστημα. Αλλά πάντα προσπαθούσα να επιστρέψω. Αυτό που ήθελα πάνω απ' όλα να κάνω ήταν να ξαναπαίξω μπάσκετ" τόνισε χαρακτηριστικά.

Εν μέρει, τα έχει ήδη καταφέρει. Μπήκε στην προεπιλογή και ήδη προπονείται με τους παλιούς συνοδοιπόρους του, τον Σκόλα, τον Τζινόμπιλι, τον Νοσιόνι. Μένει όμως να επιλεγεί και για την 12άδα. "Να είστε σίγουροι ότι αν διαπιστώσω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω όπως θέλω και να φτάσω το επίπεδο των παιδιών, θα φύγω μόνος μου". Καθαρή εξήγηση...

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".