Γολγοθάς για τον Κένταλ: Έρανος για να σωθεί το παιδί του

Ο Λίβον Κένταλ έχει σταματήσει το μπάσκετ και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη μάχη που δίνει ο 14 μηνών γιος του προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Λογαριασμό στην πλατφόρμα δωρεών "GoFundMe" έχει ανοίξει η οικογένεια Κένταλ στην προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας του Σκάιλερ Κας.

Ο μικρός, 14 μηνών, έχει διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και ο Λίβον Κένταλ με τη σύζυγό του Αλεξάντρα έχουν αφιερωθεί στη φροντίδα του.

Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ, πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του γιου του και ελπίζει ότι όλη αυτή η μάχη θα έχει αίσιο τέλος.

Στην ιστοσελίδα, η οποία δημιουργήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 23.000 δολάρια από επώνυμους και ανώνυμους δωρητές.

Πριν από λίγες ώρες αναρτήθηκε κείμενο για ένα ταξίδι που είχαν οικογενειακώς μετά από μια εβδομάδα χημειοθεραπειών και τη χαρά που έκανε ο μικρός καμαρώνοντας για τα νέα αθλητικά παπούτσια του.

Η οικογένεια ζητά πάνω απ' όλα τις προσευχές και τη θετική ενέργεια όσων διαβάσουν το κείμενο.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.