Ο Γκιστ "πάλεψε" με γιγάντια αράχνη

Μία... γιγάντια αράχνη επιτέθηκε στο σπίτι του Τζέιμς Γκιστ, που με γλαφυρό τρόπο μας διηγήθηκε πως... πάλεψε σκληρά μαζί της και τελικά βγήκε νικητής σώζοντας την οικογένεια του. Η ιστορία είναι πραγματικά απολαυστική (VIDEOS).

Ο Αμερικάνος άσος του Παναθηναϊκού έχει χιούμορ και δεν κρύβεται. Το αντίθετο μάλιστα, φροντίζει στα social media να δημοσιεύει με απολαυστικό τρόπο τις καθημερινές του περιπέτειες.

Ας δούμε σε τρία μέρη πως "πάλεψε" με μία αράχνη και τι συνέβη στο τέλος:

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ετοιμαζόμουν να ετοιμάσω το παιδί για να πάμε στο σχολικό πούλμαν, όταν αυτή η αράχνη μας είπε "καλημέρα". Τρόμαξα και η γυναίκα μου έπρεπε να πάει το παιδί πάνω στο πούλμαν γιατί εγώ δεν μπορούσα! Θα μου μείνει τραύμα...

 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω δίπλα από αυτό το πράγμα, έτσι πήρα την... Spider Killer 3000. Έξυπνη κίνηση από την γυναίκα μου να κλείσει την μπροστινή είσοδο, γιατί αν έμπαινε μέσα η αράχνη θα μετακόμιζα στην Αμερική.

 

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ

It's... About... To... Go... Down...

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...