Ο... ανήσυχος για το πέναλτι Τζήλος

Μία ανησυχία -και ταυτόχρονια μία αμφιβολία- για το πέναλτι που υπέδειξε στο 89ο λεπτό του αγώνα του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό την είχε πάντως ο Τζήλος.

Οταν σχεδόν όλοι είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο του Περιστερίου ο Θεσσαλός ρέφερι βρήκε την ευκαιρία να βγει από τα αποδυτήρια των διαιτητών και να...αναζητήσει απόψεις για την υπόδειξη που έκανε στο μαρκάρισμα πάνω στον Ζιλέ.

Ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρε, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αφού όσοι τον άκουσαν ανέφεραν ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν πράγματι πέναλτι από τον τρόπο που μάρκαραν οι αμυντικοί του Ατρομήτου τον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Γιαννούλης πάντως δεν συμφώνησε μαζί του. Είχε προλάβει ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου ότι "ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έδωσε ο ρέφερι στη φάση του πέναλτι και γιατί σφύριξε". Στο Περιστέρι γενικά πιστεύουν ότι ο Τζήλος έδωσε πολύ εύκολα την εσχάτη των ποινών.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!