Λευκάδα για Α1

Δύο ομάδες πιθανόν να μην κατέβουν ποτέ στη Basket League της νέας σεζόν. Τι θα συμβεί;

Λευκάδα για Α1
Δόξα Λευκάδας

Αν και σε λίγο μπαίνουμε στον Αύγουστο, ανοιχτά είναι όλα ακόμα για τη συμμετοχή κάποιων ομάδων στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Η Κηφισιά ξεκίνησε για να μεταφερθεί στη Χαλκίδα, καθώς δεν είναι σε θέση να διατηρήσει τα οικονομικά ανοίγματα που ξέραμε και γι' αυτό έφυγαν ήδη ο κόουτς Παπαθεοδώρου και όλοι σχεδόν οι παίκτες της, αλλά ακόμα δεν ξέρει αν θα παίξει στην Α1.

Υπήρξε ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Δούκα, αλλά ούτε αυτό το σενάριο προχώρησε και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η ομάδα θα αγωνιστεί στη λίγκα τη νέα σεζόν.

Ανάλογα θέμα υπάρχει και στα Τρίκαλα, που είχε ακουστεί και για συγχώνευση με τον Ηρακλή. Αυτήν τη στιγμή, Κηφισιά και Τρίκαλα κατά σειρά δεν είναι σίγουροι για την Α1 και έτσι ελπίζει η Δόξα Λευκάδας και ας ήταν 6η!

Και αυτό καθώς οι επιλαχόντες Εθνικός (είχαμε αποχωρήσεις από όσους έβαζαν τα χρήματα) και Παγκράτι δεν δείχνουν διάθεση να παίξουν στην Α1.

Η Δόξα που έχει χρήματα, περιμένει στη γωνία και γι' αυτό ακριβώς δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για τη νέα σεζόν, αναμένοντας να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK