Αυτό που περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ έγινε πραγματικότητα!

Το περίμεναν καιρό και τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ τους έκανε το χατίρι! Διαβάστε τι απόφαση πήρε ο Ισπανός τεχνικός, με σκοπό να... αποτρελάνει τους φίλους στη.. φιέστα της ΑΕΚ την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αυτό που περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ έγινε πραγματικότητα!
jimenes EUROKINISSI

Πριν από 172 ημέρες, ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό του γόνατο με σκοπό να διορθώσει τη ζημιά που έπαθε κόντρα στον Πανιώνιο (ρήξη χιαστού). Αν και είχε υποστεί μία ακόμα στο άλλο πόδι, ο 26χρονος άσος επέστρεψε σε χρόνο... d.t.

Εδώ και αρκετές ημέρες παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τους φίλους της ΑΕΚ να ζητούν επίμονα την επιστροφή του για να αποθεωθεί. Τελικά αυτό θα συμβεί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αυτό το παιχνίδι μάλιστα είναι ιστορικό, αφού η Ένωση αναμένεται να "σφραγίσει" το πρωτάθλημα ( εκτός κι αν ο δικαστής Σκουτέρης βγάλει κάποια άλλη απόφαση) μπροστά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK