"Έκρηξη" στον πάγκο της ΑΕΚ για τον διαιτητή

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν "σκασμένοι" με δύο αποφάσεις που πήρε ο Μπλάνας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

To φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε Πλατανιά και ΑΕΚ ισόπαλους χωρίς τέρματα στα Περιβόλια, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν ωστόσο παράπονα από τον διαιτητή Μπλάνα για δύο αποφάσεις του.

Η πρώτη "έκρηξη" ήρθε μετά από μαρκάρισμα του Κάργα στον Αραούχο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θεωρούν πως έπρεπε να βγει κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή και να εκφράζουν παράπονα, με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Δημητριάδη να ωρύεται μάλιστα στον πάγκο.

Η δεύτερη φάση σημειώθηκε στο τέλος των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον πάγκο της ΑΕΚ να... σηκώνεται όλος όρθιος διαμαρτυρόμενοι πως ο κίπερ του Πλατανιά Κοκκαλάς βγήκε και απέκρουσε τη μπάλα εκτός περιοχής.

"Έκρηξη" στον πάγκο της ΑΕΚ για τον διαιτητή

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειχνε μάλιστα με κινήσεις των χεριών του προς τον διαιτητή πως ο Κοκκαλάς είχε βγει εκτός περιοχής ένα μέτρο!

Α.Γ.

Live Chat: Πλατανιάς - ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK