Γι' αυτό η ΑΕΚ αναγκάστηκε να φορέσει τη ροζ φανέλα

Πολλή συζήτηση έγινε για τη ροζ φανέλα που επέλεξε να φορέσει η ΑΕΚ στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπάρχει όμως εξήγηση.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "LiveSport", η ΑΕΚ δεν ήθελε αλλά αναγκάστηκε να φορέσει τη ροζ φανέλα στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Βλέπετε ο Δικέφαλος του Βορρά δεν δεχόταν να φορέσει άλλη εμφάνιση πλην της κλασσικής ασπρόμαυρης κι αυτό δεν άφηνε περιθώρια στην Ένωση. Δεν μπορούσε να φορέσει ούτε την κιτρινόμαυρη, αλλά ούτε και τη μαύρη.

Έτσι όπως και πέρυσι που φόρεσε τα μπορντό, έτσι και φέτος αναγκαστικά έβαλε την τρίτη ροζ εμφάνιση. Σύμφωνα με την "LiveSport" οι άνθρωποι της ΑΕΚ προτιμούσαν να φορέσουν τη συγκεκριμένη εμφάνιση σε κάποιο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου, αλλά δεν τους... έκατσε.

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά βάσει σύμβασης η Ένωση πρέπει να φορέσει τη ροζ φανέλα σε τουλάχιστον ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το twitter τρόλαρε τη ροζ φανέλα της ΑΕΚ

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...