Η ΑΕΚ χάλασε τα σχέδια της συνάντησης κορυφής

Η ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στη πρόσκληση της ΕΠΣ Ηρακλείου και ως εκ τούτου ματαιώνεται η συνάντηση κορυφής των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Άκυρο από ΑΕΚ και ματαίωση σχεδίων. Οι "κιτρινόμαυροι" ενημέρωσαν πως δεν θα δώσουν το παρών στη συνάντηση των μεγάλων που αναμενόταν να πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Ηρακλείου με αποτέλεσμα να υπάρξει ματαίωση του ραντεβού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Με θλίψη και δυσάρεστα συναισθήματα η ΕΠΣ Ηρακλείου έλαβε σήμερα επιστολή από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία ενημερώνει ότι ο γενικός διευθυντής της κ. Αλέξης Δέδες δεν θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιουλίου συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δυστυχώς υπαναχώρησε στις αρχικές της θέσεις καθώς ο κ. Δέδες ήταν το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου για τα διαδικαστικά της συνάντησης. Μάλιστα ο κ. Δέδες είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 17 Ιουλίου και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είχαν συμφωνήσει και οι υπόλοιπες ΠΑΕ για να γίνει η συνάντηση στο Ηράκλειο.

Δυστυχώς, μετά την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αλλά και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια που καταβάλαμε για να βρεθεί μια λύσης κοινής αποδοχής και συναίνεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως ΕΠΣΗ θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όμως "…για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…"».