Μπηχτή Κυριάκου Κυριάκου σε Μελισσανίδη!

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήκωσε το... γάντι που πέταξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και απάντησε πως οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ένωσης ήταν... προκλητικές και κόντρα σε εκείνα που έλεγε πριν λίγες ημέρες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ ρωτήθηκε για το αν φοβάται μήπως αλλάξει κάποια δικαστική απόφαση και ταυτόχρονα το... σχεδόν σίγουρο πρωτάθλημα χαθεί.

Η απάντηση του: "Εσείς να τα πείτε αυτά οι δημοσιογράφοι. Είναι ντροπή μετά από 30-40 ημέρες δικαστικές αποφάσεις να μην έχουν βγει. Τι να με φοβίζει; Μόνο μάο - μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι μάο-μάο, ας τολμήσουν".

Τη συγκεκριμένη ατάκα σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τονίζοντας πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε αυτά ακριβώς που κατηγορούσε τους ανθρώπους του δικέφαλου του βορρά.

"Λογικά σήμερα, όσοι μας κατηγόρησαν για προκλητική δήλωση εναντίον της Σκολαρίκη, όσους μας κατηγόρησαν ως αλαζόνες ή προκλητικούς, όσοι υποκρίνονται άμεμπτη ηθική, όσοι κατηγορούν τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές μας για άστοχες δηλώσεις, κάτι θα βρουν να πουν ε;"