Νεγρέδο κοιτάζει ο Χιμένεθ

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός Άλβαρο Νεγρέδο φαίνεται πως έχει προταθεί στον Μανόλο Χιμένεθ, με τον προπονητή της Ένωσης να εξετάζει τα δεδομένα.

Η περιπέτεια του Άλβαρο Νεγρέδο στην Μίντλεσμπρο και την Premier League έληξε άδοξα αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε τερματίζοντας στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός επιθετικός αγωνιζόταν ως δανεικός από την Βαλένθια, κατάφερε να πετύχει 9 γκολ σε 36 ματς, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό.

Πλέον οι μάνατζέρ του έχουν ξεκινήσει να τον προτείνουν σε ομάδες, με μία από αυτές να είναι και η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η "LiveSport".

Ο 31χρονος Νεγρέδο είναι μια δύσκολη και συνάμα ακριβή περίπτωση, αλλά το θετικό για τον Χιμένεθ είναι ότι εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη και ίσως αυτό μπορούσε να βοηθήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο Νεγρέδο θα έχει μεγάλη ζήτηση τόσο από ομάδες του ευρωπαϊκού νότου, όσο κι από το Νησί. Δεν τα πήγε άλλωστε κι άσχημα εκεί.

Mike Egerton/PA via AP

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".