Ο Λυσσάνδρου τετραγώνισε τον κύκλο...

Μην σου τύχει... Να πρέπει να μιλήσεις σε συμπόσιο για το δίκαιο στο ποδόσφαιρο αλλά να έχουν συμβεί και τα γεγονότα της Τούμπας τα οποίες είδες από πολύ κοντά. Ο Μηνάς Λυσσάνδρου πάντως τα κατάφερε.

H αλήθεια είναι ότι ο Μηνάς Λυσσάνδρου βρέθηκε σε δύσκολη θέση το Σάββατο στο διεθνές συμπόσιο για το δίκαιο στο ποδόσφαιρο που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μέσα στη δίνη της υπόθεσης του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ενωσης (και δικηγόρος φυσικά) κλήθηκε να μιλήσει ακριβώς για την υπόθεση καταθέτοντας την εμπειρία του.

Επρεπε όμως να είναι απολύτως προσεκτικός για να μην θίξει την ουσία αφού βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Superleague.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κατάφερε μια χαρά αν και χρειάστηκε να... τετραγωνίσει τον κύκλο.

Το συμπόσιο βέβαια είχε προγραμματιστεί πολύ πριν διεξαχθεί το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ουδείς μπορούσε να προβλέψει τι ακριβώς θα συνέβαινε στην Τούμπα.

Ν.Γ.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.