Ο Λυσσάνδρου τετραγώνισε τον κύκλο...

Μην σου τύχει... Να πρέπει να μιλήσεις σε συμπόσιο για το δίκαιο στο ποδόσφαιρο αλλά να έχουν συμβεί και τα γεγονότα της Τούμπας τα οποίες είδες από πολύ κοντά. Ο Μηνάς Λυσσάνδρου πάντως τα κατάφερε.

H αλήθεια είναι ότι ο Μηνάς Λυσσάνδρου βρέθηκε σε δύσκολη θέση το Σάββατο στο διεθνές συμπόσιο για το δίκαιο στο ποδόσφαιρο που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μέσα στη δίνη της υπόθεσης του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ενωσης (και δικηγόρος φυσικά) κλήθηκε να μιλήσει ακριβώς για την υπόθεση καταθέτοντας την εμπειρία του.

Επρεπε όμως να είναι απολύτως προσεκτικός για να μην θίξει την ουσία αφού βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Superleague.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κατάφερε μια χαρά αν και χρειάστηκε να... τετραγωνίσει τον κύκλο.

Το συμπόσιο βέβαια είχε προγραμματιστεί πολύ πριν διεξαχθεί το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ουδείς μπορούσε να προβλέψει τι ακριβώς θα συνέβαινε στην Τούμπα.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!