Ποιά Βαλένθια...Αγιά Σοφιά!

Ποια Βαλένθια και ποια Μπενφίκα; Ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει σκοπό να το κουνήσει ρούπι από την ΑΕΚ! Σε συνέντευξη του στην Super League Σουρωτή το είπε ξεκάθαρα: "να παίξω στην Αγιά Σοφιά"!

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης αρκετών συμβολαίων ποδοσφαιριστών που η αξία τους έχει ανέβει με την πάροδο των χρόνων και όπως είναι λογικό συγκεντρώνουν τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος πρόσφατα "έπαιξε" για Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία και Βέλγιο! Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φαίνεται να σκέφτεται την αποχώρηση του από την Ένωση, θέλοντας μάλιστα να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της ομάδα!

"Η επιθυμία μου είναι να παίξω στο νέο γήπεδο! Ονειρεύομαι να ακούσω τον ύμνο της ΑΕΚ στο δικό μας γήπεδο", απάντησε σε ερώτηση φίλου στο σάιτ της Super League Σουρωτή, ενώ ξεκαθάρισε:

"Θα ήθελα να μείνω ακόμα πολλά χρόνια και μιλάμε με την ομάδα" και κλείνοντας έριξε... πόρτα στους αντιπάλους εντός Ελλάδας:

"Όχι! Θα προτιμούσα, αν κάποια στιγμή φύγω από την ΑΕΚ, να φύγω και από την Ελλάδα".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.