Πήρε ο ύπνος οπαδό κατά τη διάρκεια ντέρμπι!

Το ντέρμπι της Λανούς με την Μπάνφιλντ ήταν... σούπα (0-0) με αποτέλεσμα ένας οπαδός στην εξέδρα να... γείρει και τον πάρει ο ύπνος. Δυστυχώς για τον ίδιο, τον έκανε τσακωτό η κάμερα (VIDEO).

Τα παιχνίδια μεταξύ της Λανούς με την Μπάνφιλντ (και το ανάποδο) θεωρούνται από τα κλασικά ντέρμπι στην Αργεντινή, αφού τις δυο ομάδες χωρίζει απόσταση... πέντε χιλιομέτρων, οπότε όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτυχθεί μία κόντρα.

Το Σάββατο οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στην έδρα της Λανούς και όπως ήταν αναμενόμενο το γήπεδο γέμισε με κόσμο, ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό.

Έλα όμως που το παιχνίδι δεν είχε καθόλου γκολ και ο ρυθμός ήταν για... ύπνο. Έτσι, ένας οπαδός δεν άντεξε, έγειρε λίγο και κοιμήθηκε μέσα στο γήπεδο!

Τον κατέγραψε όμως ο τηλεοπτικός φακός...

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!