Τόσο καλός είναι ο Μαραντόνα στο FIFA 18

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι ίδιος φυσιογνωμικά, αλλά αγωνιστικά δεν αγγίζει το τέλειο. Αυτά είναι τα στατιστικά του Αργεντινού στη νέα έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού.

Η παρουσία των icon φιγούρων είναι αυτή που ιντριγκάρει περισσότερο στη νέα, άκρως περιποιημένη, έκδοση του παραδοσιακού FIFA. Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε η μαμά-εταιρία προσπαθεί λογικά να προμοτάρει όσο γίνεται το φρέσκο δημιούργημά της.

Το οποίο μεταξύ άλλων παλαιμάχων του σπορ θα έχει και τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Τον έχει φτιάξει δε ίδιο που δεν ξεχωρίζεις αν πρόκειται για φωτογραφία του ή για την απόλυτη επεξεργασία των χαρακτηριστικών του στον υπολογιστή.

Ίσως με τα skills του Ντιεγκίτο διαφωνήσεις λίγο. Ιδίως αν είσαι φαν του από μικρός με αφίσα πάνω από το κρεβάτι. Διότι ίσα που αγγίζει τους 95 (στους 100 βαθμούς)! Κάτι πιο κάτω από το τέλειο μάλλον φαντάζει λίγο για ίσως τον κορυφαίο μπαλαδόρο που έχουμε προλάβει να δούμε. Ούτε passing υψηλό έχει...

AP Photo/Natacha Pisarenko