Ποιος πρώην "ερυθρόλευκος" μιλάει με Άρη

Ο Άρης συνεχίζει να αναζητά παίκτες για να ισχυροποιήσει το ρόστερ του και οι πληροφορίες του contra.gr αναφέρουν πως ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Θεσσαλονικείς!

Ο Άρης διαθέτει ένα από τα πιο ποιητικά ρόστερ της Stoiximan.gr Football League. Αυτό όμως δεν αποτρέπει τους επιτελείς της ΠΑΕ να προχωρήσουν και σε άλλες προσθήκες, με φόντο την άνοδο στη Super League. Οι πληροφορίες του contra.gr αναφέρουν πως οι Θεσσαλονικείς είναι σε επαφές με τον Ντρίσα Ντιακιτέ.

Ο διεθνής δεξιός μπακ από το Μάλι (31 ετών), ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 πέρασε από τον Ολυμπιακό, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των "κιτρίνων". Αναμφίβολα πρόκειται για παίκτη με βαρύ βιογραφικό.

Είναι 43 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα. Κατά το παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων και από Νις και Μπαστιά. Σημειώνεται ότι εκτός από τον Άρη, ο Αφρικανός παίκτης έχει προταθεί και στον Ατρόμητο!

Δ. Σ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...