Τρίζει η καρέκλα του Αλενατόρε Αναστό

Φήμες στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, μ' έναν άλλο Νίκο. Τον  Παπαδόπουλο. Το θέμα-προπονητή στον Άρη,δεν προέκυψε με την ισοπαλία (1-1) στην Καρδίτσα, αλλά από το... φιλικό 4-0 της Λαμίας κι ένα χοντρό επεισόδιο με πρωτοκλασάτο παίκτη. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο...

Τρίζει η καρέκλα του Νίκου Αναστόπουλου; Φήμες  στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν οτι ο Θωμάς Καρυπίδης έχει έτοιμη την εναλλακτική  λύση, μ' έναν άλλο Νίκο. Τον  Παπαδόπουλο. Το θέμα προπονητή στον Άρη, δεν προέκυψε την Τρίτη με την ισοπαλία (1-1) στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Καρδίτσα. Έχει παρελθόν κι ανατρέχει στη συντριβή απο τη Λαμία με 4-0.

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν φιλικό,  αλλά η έκταση του σκορ και η εικόνα της ομάδας, έκαναν έξαλλο το αφεντικό του Άρη. Σε πρώτη φάση, τα πυρά είχαν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε μπει ήδη στο κάδρο, ο Αλενατόρε Νικολό. Η άποψη του Καρυπίδη ήταν και παραμένει ότι η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ. Ακόμα και στο εκτός έδρας 3-0 με τον Αιγινιακό για το Κυπελλο και πάλι ο Άρης δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Το θέμα - Αναστόπουλου "σέρνεται" από το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις προέδρου-προπονητή, σε προσωπικό επίπεδο, δεν ήταν όπως στη αρχή της συνεργασίας τους. Πέρα από το αποτέλεσμα, ο Άρης είχε μέτρια απόδοση και στην Καρδίτσα. Με τις φήμες, οπως προαναφέραμε, να έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες, ότι ο Θωμάς Καρυπιδης έχει "σταντ-μπάι" τον Νίκο Παπαδόπουλο που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μιλάνε για επεισόδιο μεταξύ Αναστόπουλου-Τζεμπουρ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτός ήταν ο λόγος του αποκλεισμού του Αλγερινού φορ απο την αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση. Κι όχι ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Οι εξελίξεις στον Άρη θα είναι ανάλογες με τα αποτελέσματα, αλλά και την εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Αιγινιακό στο "Βικελιδης". Αν δηλαδή ο Αναστόπουλος θα καταφέρει να το γυρίσει και να κερδίσει πέρα από τους τρεις βαθμούς και τις εντυπώσεις.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".