Μαζί στο Μιλάνο μαζί και στην Τρίπολη

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρήκε έναν παλιό γνώριμο του πηγαίνοντας στον Αστέρα. Διαβάστε ποιος είναι ο πρώην συμπαίκτης του Έλληνα προπονητή.

Στη Μίλαν ήταν συμπαίκτες, στον Αστέρα Τρίπολης προπονητής-ποδοσφαιριστής.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέλαβε αντί του Μάκη Χάβου και στην Τρίπολη συνάντησε μια πολύ γνώριμη σε αυτόν φάτσα. Και δεν εννοούμε τους Έλληνες ή τον Ιγκλέσιας που γνώριζε από παλιά. Αλλά ένα από τα μεταγραφικά καλοκαιρινά αποκτήματα των "κιτρινομπλέ".

Για τον Αντόνιο Ντοναρούμα, ο λόγος, ο οποίος ήρθε προ μηνών στην Τρίπολη από την Τζένοα.

Με τον Ιταλό γκολκίπερ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχαν συνυπάρξει στους "ροσονέρι". Ο προπονητής του Αστέρα ήταν γκολκίπερ των Λομβαρδών και ο Ντοναρούμα στις ακαδημίες, αλλά ταυτόχρονα έκανε προπονήσεις και με τους μεγάλους. Τους χωρίζουν άλλωστε 14 χρόνια!

Μάλιστα κατά την πρώτη συνάντησή τους ο "Ελέ" είχε τετ-α-τετ με τον Ιταλό.

Ο Ντοναρούμα δεν υπολογιζόταν από τον Μάκη Χάβο. Ίσως, τώρα αλλάξουν τα δεδομένα.

B.T.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.