Δεν κουνιέται ο Χάβος από τον Αστέρα

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο δευτεριάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος δεν αμφισβητείται.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μάκης Χάβος θα έχει σοβαρό πρόβλημα, εφόσον ο Αστέρας δεν παρουσιάσει βελτίωση στο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα στην Τρίπολη.

Το 3-0 από τον Πανιώνιο, σε συνδυασμό με την απρόσμενα κακή εμφάνιση των Αρκάδων, προκάλεσε προβληματισμό και δεν είναι κρυφό. Επειδή πάντως δικαιολογίες υπάρχουν (απουσίες, ανατροπή προγραμματισμού, νέοι τραυματισμοί), ο Έλληνας προπονητής δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Τουλάχιστον προς το παρόν και σίγουρα ασχέτως του τι θα συμβεί κόντρα στον "Δικέφαλο".

Από τη διοίκηση των "κιτρινομπλέ" υπάρχει απόλυτη στήριξη στο ίδιο το πρόσωπο και στη δουλειά του, η υπομονή άλλωστε δεν μπορεί να εξαντληθεί σ' ένα-δυο αποτελέσματα, και όποιο σενάριο διαζυγίου διαψεύδεται πανταχόθεν.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.