Ο... αποκλεισμός του Αστέρα

Μεγάλη ταλαιπωρία για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, αφού θα κληθεί να κάνει συνολικά ταξίδι 2,347 χιλιομέτρων σε τέσσερις μόλις ημέρες! Διαβάστε το λόγο που θα συμβεί αυτό.

Αρκετά κουρασμένοι θα επιστρέψουν στη βάση τους στην Τρίπολη οι παίκτες του Αστέρα, αφού αν προηγούνταν με 3-1 του Άρη στην Θεσσαλονίκη για το κύπελλο Ελλάδας, τελικά η αναμέτρηση έληξε 3-3.

Μέσα σε όλα οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής την Τρίτη (29/11) λόγω κακοκαιρίας και θα γυρίσουν πίσω την Τετάρτη καιρού επιτρέποντος.

Όλα αυτά με τον Αστέρα να δίνει το επόμενο του παιχνίδι στην Ξάνθη, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα διανύσει 2,347 χιλιόμετρα μέσα σε τέσσερις μέρες.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!