Εκλεψαν από τον Ατρόμητο έναν τίτλο και δεν έχει ανοίξει μύτη...

Λόγω ενός πολύ σοβαρού διαιτητικού λάθους ο Ατρόμητος δεν έγραψε ιστορία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στερούμενος την πρωτιά. Αν ήταν μεγάλος στη θέση του τι θα γινόταν;

Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα κατά την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, ο Ατρόμητος μπορεί βάσιμα να λέει ότι ένα σφαλτσοσφύριγμα του έκλεψε ένα τίτλο.

Ατυπος βέβαια είναι ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα αλλά για μία ομάδα όπως ο Ατρόμητος θα σήμαινε πολλά. Aν ο διαιτητής Μάνταλος και ο αλλήστου μνήμης βοηθός δεν έκλειναν τα μάτια στο καθαρό γκολ του Ρισβάνη στο AEL FC Arena, οι Περιστεριώτες θα είχαν 32 βαθμούς και θα βρίσκονταν πάνω από τον Ολυμπιακό στη σχετική ισοβαθμία!

Θα ήταν, κοντολογίς, πρώτοι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία και την υστεροφημία τους. Δεν έγινε όμως!

Κατά τα άλλα οι μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος μπορούν να ερίζουν μεταξύ τους για το ποιος είναι ο περισσότερο αδικημένος μεταξύ τους και να μην ντρέπονται...Τους ακούν οι μικροί και χαμογελούν με νόημα...

Ν.Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.