Επιστροφή Ντιγκινί: Δεν έτυχε, πέτυχε!

Ο Νικολά Ντιγκινί δεν είχε κανένα πρόβλημα να πατήσει γερά στο χορτάτι μετά από πεντέμιση μήνες και χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο. Το παρασκήνιο της επιστροφής του στη δράση.

Η συμμετοχή του Νικολά Ντιγκινί στο παιχνίδι με τη Βέροια, η πρώτη μετά από πεντέμιση ολόκληρους μήνες, δεν προέκυψε τυχαία.

Ο Γάλλος είχε ανεβάσει έντονα ρυθμούς τον τελευταίο μήνα, δουλεύοντας πρώτα σε μεγάλη ένταση με το γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη για 15 ημέρες και στη συνέχεια με την ομάδα για ακόμα ένα γεμάτο 15νθημερο.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ενημερώθηκε από το τιμ ότι ο παίκτης είναι πλέον απολύτως καλά και έτσι δεν δίστασε να τον ρίξριει στη μάχη για πρώτη φορά μετά τις 11 Σεπτεμβρίου!

Από την πλευρά του ο Γάλλος τον αποζημίωσε με το γκολ της νίκης 10 λεπτά με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Λεπτομέρεια: Στον Ντιγκινί ο Ατρόμητος είχε εφέτος επενδύσει πάρα πολλά γιατί μπορεί να παίξει σ' όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η πολύμηνη απουσία του στοίχισε ακριβά!

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.