Γιατί δεν θα παίξουν οι τρεις του Ατρομήτου στην Τούμπα

Ούτε ο Ουάρντα ούτε ο Γιαννούλης ούτε ο Χατζηισαϊας θα παίξουν με τον Ατρόμητο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο λόγος είναι απολύτως συγκεκριμένος. Διαβάστε αναλυτικά.

Oρος επίσημος αποτυπωμένος στο χαρτί για να μην παίξουν οι τρεις δανεικοί από τον ΠΑΟΚ παίκτες του Ατρομήτου στα ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρξει-βάσει κανονισμών.

Ομως, οι Χατζηισαϊας, Ουάρντα και Γιαννούλης δεν θα παίξουν στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική ούτε και στο Περιστέρι στο ματς του δευτέρου γύρου, αυτό είναι πλέον δεδομένο.

Η αιτία απλή: Υπάρχει συμφωνία κυρίων μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων να μην χρησιμοποιηθούν οι τρεις στα μεταξύ των δύο συλλόγων ματς. Και είναι μία συμφωνία που θα τηρηθεί ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Γι' αυτό άλλωστε τόσο ο Ουάρντα όσο και ο Γιαννούλης θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς της Τούμπας. Ο Χατζηισαϊας θα μείνει εκτός αποστολής.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.