Η επιστροφή του Κατσουράνη στο Μαζαράκη

Mε την παρουσία των σπουδαστών του ΙΕΚ «Ιπποκράτειος» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο.

Σημείο αναφοράς, ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ατρόμητο και πλέον διδάσκει την προπονητική με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο στον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό όμιλο.

Οι σπουδαστές που ήρθαν στο αθλητικό κέντρο στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους οι οποίοι είναι πολύ οικείοι στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια «κατέβηκαν» στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση του Ατρομήτου.

Ο Κώστας Κατσουράνης μετά το τέλος της επίσκεψης των σπουδαστών είχε συζήτηση με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο. Φυσικά δεν παρέλειψε να χαιρετηθεί εγκάρδια με τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...