Η πρόταση του Ατρομήτου στον Ρισβάνη και η... υπομονή

Για την κατάληξη της υπόθεσης του Σπύρου Ρισβάνη θα χρειαστεί να κάνουμε λίγες ημέρες ακόμη υπομονή. Αλλωστε η διαπραγμάτευση σ' αυτές τις περιπτώσεις μόνο εύκολη δεν είναι.

Μέχρι το τέλος της εβομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα τελειώσει, θετικά ή αρνητικά, το θέμα του Σπύρου Ρισβάνη με τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες έχουν προτείνει στο νεαρό στόπερ να πάρει τα 2/3 του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό φιξ και το υπόλοιπο 1/3 να το λάβει σε μορφή μπόνους κατάκτησης στόχων αλλά και συμμετοχών (σε εφικτά νούμερα).

Η διαπράγματευση συνεχίζεται αλλά είναι σαφές ότι ο Ατρόμητος δεν θα περιμένει αιώνια, ούτε φυσικά ο ποδοσφαιριστής. Αναγνώριζουν όμως και οι δύο πλευρές ότι σε περιπτώσεις όπως αυτές χρειάζεται υπομονή και σύνεση.

Η συνέχεια θα δοθεί τις επόμενες ημέρες.

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).