Ο... ασυγκράτητος Σπανός θα συμπληρώσει 14 μήνες τιμωρίας!

Τον Νοέμβριο του 2016 ο Γιώργος Σπανός τιμωρήθηκε με 12 μήνες απουσίας από τα γήπεδα για φραστική επίθεση σε διαιτητή και βοηθό. Ένα χρόνο αργότερα, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμα... θερμό επεισόδιο, μόνο που αυτή τη φορά η ποινή είναι (πολύ) μικρότερη.

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2016 ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Δελφάκη. Για την ακρίβεια διαμαρτυρήθηκαν για ακυρωθέν γκολ του Λε Ταλέκ στο 27ο λεπτό, με τον παίκτη να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, όπως και ένα πέναλτι που ζήτησαν για χέρι του Ντα Κόστα.

Ο, τότε, πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ξέσπασε εναντίον του διαιτητή Δελφάκη και του βοηθού Κούρεντα τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών; Ο κ. Σπανός τιμωρήθηκε με ένα χρόνο απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο.

Η ποινή έληξε στις αρχές Νοεμβρίου, όμως ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου τιμωρήθηκε ξανά! Αυτή τη φορά λόγω της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 5.000€ και δυο μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Αναλυτικά:

"Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.),  στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρογ΄από 27-11-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού  καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΣΠΑΝΟ α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες".

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Σπανός έχει δικαίωμα έφεσης με σκοπό να μειωθεί η ποινή του.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.