Ο Κορακάκης δεν θα γίνει Πίντο

Aναλαμβάνοντας και επίσημα πλέον τα καθήκοντά του με τη σφραγίδα του μόνιμου τεχνικού ο Γιώργος Κορακάκης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σ' αυτά σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνεται η προοπτική της μίνι προετοιμασίας στο διάστημα της διακοπής. Το μεγάλο λάθος που είχε ο Ρικάρντο Σα Πίντο τη σεζόν 2014-2015 όταν και υπέβαλλε τους παίκτες στο...μαρτύριο των διπλών προπονήσεων μεσούσης της σεζόν δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Ο Κορακάκης και το τιμ του δεν θεωρούν άλλωστε ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα. Απλώς σε κάποιες από τις επόμενες προπονήσεις σκέφτονται να ανεβάσουν λίγο την ένταση για να ανέβουν και οι ρυθμοί.

Μ' άλλα λόγια ο Ελληνας τεχνικός θέλει να χτίσει πάνω στο οικοδόμημα που βρήκε και όχι να γκρεμίσει όπως έκανε ο Πορτογάλος συνάδελφός του δύο χρόνια πριν με τα γνωστά αποθαρρυντικά αποτελέσματα.

N.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.