Ο Ουάρντα άνοιξε διάλογο με την "ερυθρόλευκη" εξέδρα για συγκεκριμένο σύνθημα

Τι ακούστηκε από την κερκίδα των φιλοξενουμένων, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και δημιούργησε εστία... φωτιάς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Οι εξηγήσεις του στον Ταχτσίδη...

Είχε ένταση και πάθος το παιχνίδι στο Περιστέρι. Είχε και εκνευρισμό. Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Την κουβέντα που άνοιξε ο Αμρ Ουάρντα με οπαδούς του Ολυμπιακού, προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, την είδαν πολλοί. Και περισσότεροι άκουσαν το ρατσιστικό σύνθημα που φώναζαν από την κερκίδα των φιλοξενούμενων, ίσως και για το γεγονός πως ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Το "Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε" έφερε την -προσωρινή- αντίδραση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος επέλεξε να δείξει τη δυσαρέσκειά του και όχι να την "καταπιεί".

Πρόκειται άλλωστε για ένα παιδί με έντονο χαρακτήρα που δεν χαλιναγωγείται. Γι' αυτό και φεύγοντας για τ' αποδυτήρια εξηγούσε στον Ταχτσίδη τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του. Οι κινήσεις του ήταν χαρακτηριστικές.

Στο φύλλο αγώνα πάντως ο διαιτητής Τζήλος δεν έγραψε κάτι, αφού ελέχθη χαρακτηριστικά πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του. Ούτε και του τέταρτου.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.