Ο Ρισβάνης έμεινε με τρικ...

O Aτρόμητος μένει πιστός στο δόγμα του να μην κάνει οικονομικές... τρέλες αλλά για την παραμονή του Ρισβάνη χρειάστηκαν ορισμένα τρικ έτσι ώστε να μείνουν άπαντες ευχαριστημένοι.

Για να καλύψει ο Ατρόμητος τα 180.000 ευρώ το συμβόλαιο του Σπύρου Ρισβάνη με τον Ολυμπιακό χρειάστηκε ο Γιάννης Αγγελόπουλος να βάλει όλη του τη διαπραγματευτική μαεστρία.

Επειδή οι Περιστεριώτες έχουν ταβάνι στα συμβόλαιό τους τα 150.000 έπρεπε να εφευρεθούν άλλοι τρόποι για να φτάσουμε στο μαγικό νούμερο 180.

Τη λύση, ως είθισται, σ' αυτές τις περιπτώσεις την έδωσαν τα μπόνους. Ο Ρισβάνης θα πάρει φιξ ένα ποσό γύρω στις 130.000 ευρώ και εφόσον πιάσει στόχους εφικτούς (κυρίως αυτούς που αφορούν τις συμμετοχές του) θα βάλει και στον τραπεζικό του λογαριασμό και άλλα χρήματα.

Κάπως έτσι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Και πάνω απ' όλους ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Ρισβάνη.

Ν.Γ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).