Ο Ρισβάνης έμεινε με τρικ...

O Aτρόμητος μένει πιστός στο δόγμα του να μην κάνει οικονομικές... τρέλες αλλά για την παραμονή του Ρισβάνη χρειάστηκαν ορισμένα τρικ έτσι ώστε να μείνουν άπαντες ευχαριστημένοι.

Για να καλύψει ο Ατρόμητος τα 180.000 ευρώ το συμβόλαιο του Σπύρου Ρισβάνη με τον Ολυμπιακό χρειάστηκε ο Γιάννης Αγγελόπουλος να βάλει όλη του τη διαπραγματευτική μαεστρία.

Επειδή οι Περιστεριώτες έχουν ταβάνι στα συμβόλαιό τους τα 150.000 έπρεπε να εφευρεθούν άλλοι τρόποι για να φτάσουμε στο μαγικό νούμερο 180.

Τη λύση, ως είθισται, σ' αυτές τις περιπτώσεις την έδωσαν τα μπόνους. Ο Ρισβάνης θα πάρει φιξ ένα ποσό γύρω στις 130.000 ευρώ και εφόσον πιάσει στόχους εφικτούς (κυρίως αυτούς που αφορούν τις συμμετοχές του) θα βάλει και στον τραπεζικό του λογαριασμό και άλλα χρήματα.

Κάπως έτσι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Και πάνω απ' όλους ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Ρισβάνη.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.