Ομολόγησε το "έγκλημα" ο Μάνταλος αλλά...

Ο Σταύρος Μάνταλος...ομολόγησε ότι δεν είδε καλά τη φάση του Ρισβάνη και ότι η μπάλα χτύπησε πολύ μέσα από τη γραμμή αλλά η παραδοχή του δεν...βοηθά τον Ατρόμητο να κερδίσει τους βαθμούς.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Σταύρος Μάνταλος και ο βοηθός του δεν καταλόγισαν γκολ στη φάση της κεφαλιάς του Ρισβάνη.

Αργότερα, στα αποδυτήρια, αναζήτησαν τον Ελληνα ρέφερι για να του εκφράσουν τα παράπονά τους, όμως μία διμοιρία των ΜΑΤ είχε ήδη παραταχθεί μπροστά από τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Πέρασαν αρκετά λεπτά και ο γενικός αρχηγός του Ατρομήτου Νίκος Λαζαρίδης πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να παραλάβει, ώς όφειλε, το φύλλο αγώνος.

Ακριβώς τότε έγινε η... μεγάλη ομολογία. Οταν ρωτήθηκε ο ρέφερι από τον Λαζαρίδη για την επίμαχη φάση απάντησε-κάπως...δαγκωμένος- ότι "σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ναι, ήταν γκολ".

Ο Λαζαρίδης προφανώς δεν ήξερε αν θα πρέπει να γελάσει ή να κλάψει γι' αυτό που άκουσε. Προτίμησε-και καλά έκανε-τη σιωπή.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.