Οχι πια Ελληνας, μόνο ξένος!

Ο Ατρόμητος το πήρε απόφαση και μετά την (χωρίς αποτέλεσμα) επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν θα κοιτάξει για άλλον Ελληνα τεχνικό.

Οι Περιστεριώτες έχουν στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στην ξένη αγορά των προπονητών και αναζητούν εκεί τον εκλεκτό τους έστω και αν αυτή η επιλογή συνιστά ρίσκο μεσούσης της σεζόν.

Ο Γιώργος Σπανός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι ακόμα και στην ξένη αγορά εμπιστεύεται ανθρώπους που έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικός.

Το 2012 επέλεξε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μπάγεβιτς, το 2014 τον Σα Πίντο (που είχε δουλέψει με επιτυχία στον ΟΦΗ). Αμφότερες οι επιλογές δεν βγήκαν για διαφορετικούς λόγους.

Πλέον ακούγεται το όνομα του Τροντ Σόλιντ ο οποίος στην Ελλάδα δούλεψε για ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό και τα τελευταία χρόνια παραμένει ανενεργός.

N.Γ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.