Οχι πια Ελληνας, μόνο ξένος!

Ο Ατρόμητος το πήρε απόφαση και μετά την (χωρίς αποτέλεσμα) επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν θα κοιτάξει για άλλον Ελληνα τεχνικό.

Οι Περιστεριώτες έχουν στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στην ξένη αγορά των προπονητών και αναζητούν εκεί τον εκλεκτό τους έστω και αν αυτή η επιλογή συνιστά ρίσκο μεσούσης της σεζόν.

Ο Γιώργος Σπανός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι ακόμα και στην ξένη αγορά εμπιστεύεται ανθρώπους που έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικός.

Το 2012 επέλεξε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μπάγεβιτς, το 2014 τον Σα Πίντο (που είχε δουλέψει με επιτυχία στον ΟΦΗ). Αμφότερες οι επιλογές δεν βγήκαν για διαφορετικούς λόγους.

Πλέον ακούγεται το όνομα του Τροντ Σόλιντ ο οποίος στην Ελλάδα δούλεψε για ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό και τα τελευταία χρόνια παραμένει ανενεργός.

N.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!