Θέλουν τον Ουάρντα στο Μουντιάλ και έχουν λόγο

Μία πιθανή παρουσία του Αμρ Ουάρντα στο προσεχές Μουντιάλ της Ρωσίας κάνει τους ανθρώπους του Ατρομήτου να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Και όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ατρόμητος έχει κάθε συμφέρον να θέλει από τον Αμρ Ουάρντα να δίνει τον καλύτερο εαυτό του με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Οι Αιγύπτιοι έχουν κατακτήσει και μαθηματικά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας κάτι που σημαίνει ότι ο σταρ του Ατρομήτου έχει πιθανότητες να πάρει μέρος στη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αν κάτι τέτοιο γίνει, τότε η ΠΑΕ θα έχει οικονομικό όφελος. Αναφερόμαστε στη σχετική αποζημίωση που δίνουν οι ομοσπονδίες, βάσει κανονισμού, στους συλλόγους για τη συμμετοχή του στις μεγάλες διοργανώσεις Εθνικών ομάδων.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή για τους Περιστεριώτες που έκαναν διάνα με το δανεισμό του Αιγύπτιου από τον ΠΑΟΚ.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.