Ποιο super car; Ο Τερ Στέγκεν έχει το καλύτερο μεταφορικό μέσο

Άλλοι ποδοσφαιριστές προτιμούν να κάνουν το κομμάτι τους με super cars αξίας άνω των 200.000€, ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα όμως βολεύεται με μεταφορικό μέσο αξίας περίπου... 2.000€!

Το καλοκαίρι συμπληρώνει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Καταλονία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ήδη αισθάνεται μέλος της κοινωνίας. Έχει μάθει την γλώσσα και μάλιστα γνωρίζει καλά την... γειτονιά του.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός πορτιέρε έχει γίνει θέμα στην Marca όχι για κάποιον αγωνιστικό ρόλο, αλλά κυρίως για τα... γούστα του.

Μην παρεξηγηθούμε όμως, εννοούμε καθαρά τον τρόπο που του αρέσει να μετακινείται στην περιοχή Γκράσια. Άλλοι αστέρες αγοράζουν super cars αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όμως ο Τερ Στέγκεν βολεύεται με ένα... ηλεκτρικό σκουτεράκι!

Μάλιστα η κάμερα τον έχει κάνει αρκετές φορές... τσακωτό την ώρα που βγαίνει για τα ψώνια του στους δρόμους της περιοχής.

 

Γ.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.