Ο Βασιλακόπουλος πήρε θέση για το 3D ή V-Span

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε κι αυτός μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και η ατάκα του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Βασιλακόπουλος πήρε θέση για το 3D ή V-Span

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε λεύκωμα το οποίο περιλαμβάνει 88 χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την καριέρα του Δημήτρη Διμαντίδη, συνοδευόμενες η κάθε μία από σχόλια διακεκριμένων αθλητών, προπονητών ή παραγόντων.

Μεταξύ άλλων για τον 3D μιλούν ο Μάικ Σιζέφσκι, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Ιωαννίδης. Από τα όσα ειπώθηκαν για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, η ατάκα του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι αυτή που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια. Και αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη "κορυφαίο Ευρωπαίο αθλητή του 21ου αιώνα". Καλύτερο δηλαδή από τους Γκασόλ, Πάρκερ, Νοβίτσκι, αλλά και τον Σπανούλη, ο οποίος αποτέλεσε το αντίπαλον δέος για τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Η ατάκα του Γιώργου Βασιλακόπουλου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Διαμαντίδης αποφάσισε να αποχωρήσει το 2010 από την Εθνική, την οποία έχει πάνω απ' όλα ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Οι χαρακτηριστικότερες ατάκες στο λεύκωμα για τον Διαμαντίδη:

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Το μεγαλύτερο διαμάντι"

Γιώργος Βασιλακόπουλος: "Ο κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής του 21ου αιώνα"

Γιάννης Ιωαννίδης: "Ο Διαμαντίδης είναι το μπάσκετ"

Μάικ Σιζέφσκι: "Λατρεύω τον τρόπο που πασάρει τη μπάλα"

Κόμπε Μπράιαντ: "Πάντα είχε την προσοχή μου ο Διαμαντίδης"

Χουάν Κάρλος Ναβάρο: "Είναι απλά απίστευτος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Διαμαντίδης έφηβος
Ελεύθερος; Σούταρε

News 24/7

24MEDIA NETWORK